De Hertraining

Logo_Deviesch_Hertraining_Onderschrift_GreenMet de online video's van Deviesch wordt je begeleid in het hertrainen van je ademhaling, zodat je CO2-buffers worden hersteld en je celverbranding weer wordt geoptimaliseerd. Maar je gaat nog meer verbeteren; Buiten de ademhaling behandelen we ook de thema's Sport en Beweging, Voeding en Vocht, Stress en Piekeren. Als je de veranderingen die voor worden gesteld toepast in je leven, zul je weer energie hebben, zullen je prestaties (en daarmee ook je relaties) verbeteren, zul je een gezond gewicht bereiken en zul je nooit meer last hebben van (chronische) hyperventilatie.

Wat ga je precies doen?

30 dagen lang krijg je 3 ademhalingsoefeningen per dag van ons ('s ochtends, 's middags en 's avonds). Die oefeningen krijg je per video, waarbij de video in de middag altijd alleen een ademhalingsoefening is. In de ochtend en avond krijg je zeer uitgebreide video's waarin we de hierboven benoemde onderwerpen behandelen. In de middag is het voor veel van onze cliënten moeilijk om de tijd vrij te maken om aantekeningen te maken en zich 100% op de stof te focussen. We hebben de training daarom aangepast en ervoor gezorgd dat de video in de middag alleen de ademhalingsoefening is. Sla deze oefening echter nooit over. De oefeningen moeten echt minimaal 3 keer per dag gedaan worden. Het is een voordeel dat de oefeningen slechts 10 minuutjes duren.

Wat heb je nodig als cursist?Deviesch Hertraining Programma

De video's kunnen bekeken worden op een apparaat met internet (let op dataverbruik bij mobiele apparaten; kijk of je op WIFI kunt of genoeg data in je bundel hebt) en een plaats waar je je even af kunt zonderen om je volledig te kunnen focussen op je ademhaling en op de onderwerpen die worden besproken. Wat we verder van je vragen is de wil en de drive om te verbeteren. Ons devies(ch) is; Heb je een probleem? Pak de oorzaak aan! En die oorzaak kun je alleen maar aanpakken als je met jezelf afspreekt dat je er voor de volle 100% voor gaat. Met half werk zul je met de hertraining van Deviesch ook kunnen verbeteren, maar als je echt wilt genezen van je chronische hyperventilatie, zul je ervoor moeten gaan! We vragen niet meer, maar ook niet minder van je.

"Ons Devies(ch):  Heb je een probleem? Pak de oorzaak aan! "

Logica

We hebben onszelf in ons leven een hoop wijs laten maken. Eén van die dingen is dat diep ademen goed voor ons zou zijn; Als je zenuwachtig bent wordt je geadviseerd om maar eens goed diep adem te halen, "ontspanningsoefeningen" die samenhangen van diep ademen en zo zijn er tal DecideCommitSucceedvan voorbeelden. Omdat Bohr in 1904 aantoonde dat teveel en te diep ademen juist slecht voor je is, waarom wordt het ons dan geadviseerd? En erger nog, waarom trappen we erin?

Binnen de training van Deviesch wordt gevraagd of je logisch na wilt denken. Niet alleen over je ademhaling, maar ook over de andere onderwerpen die aan bod komen. Ga er met een open vizier in en laat je niet leiden door wat anderen je vertellen. Na de volledige training weet jij wat wij weten en ben ook JIJ expert!