fbpx

stop chronische hyperventilatie en benut je volledig potentieel!

ANGST, MOE, DRUK IN JE HOOFD, FRUSTRATIES EN ANDERE KLACHTEN?

Chronische Hyperventilatie wordt onderschat en dat is ellendig! Je voelt je niet gehoord en áls er iets gedaan wordt door je (huis)arts, dan is het slechts een pleister die geplakt wordt. Hier ben je niet mee geholpen; Met het aanpakken van de oorzaak wel.

Stopt de angsten die je hebt en krijg je leven weer terug. Je klachten en kwalen worden alleen maar erger, maar ze zijn te stoppen. Je klachten zijn niet permament!

Deviesch Hertraining Programma

ADEMHALING HERTRAINING

Weet je al dat je je ademhaling moet verbeteren maar weet je niet hoe?  Wil je wel een paar pondjes vet kwijt, maar het lukt maar niet? Geloof jij ook dat je gezondheid veel beter kan zijn en ben je klaar om er nu ook echt iets aan te doen? Dan is het opnieuw trainen (hertrainen) van je ademhaling iets voor jou!

5/5
"Ik heb het idee dat ik weer 'aan' sta, nadat ik de hertraining gevolgd heb."
Joost
Cursist
4/5
"Het is makkelijk om te doen, omdat je alleen hoeft te volgen wat er gezegd wordt. Ik wist al dat ik minder moest ademen, maar de motivatie en precieze aanpak miste ik en dat vond ik wel in de training van Deviesch. Ik weet nu precies hoe ik de oefeningen moet doen en ik zal ze ook blijven doen."
Mieke
Cursist
5/5
"Het is echt makkelijk met een mega goed resultaat. Ik voel me echt rustig en weet zeker dat mijn gezondheid vele malen beter is dan voor ik begon. Ik blijf oefenen nu de cursus is afgelopen. Ik vind het echt fijn om te blijven doen. Ik voel me weer top!"
Hans
Cursist
4/5
"Het gaat echt snel vooruit. Ik ben nu 10 dagen bezig en heb een VC van 22 seconden. Dat is al 14 seconden meer dan toen ik begon."
Sylvia
Cursist
5/5
"Ik wist echt niet dat ik er zoveel voordeel uit kon halen. Ik heb alle aanpassingen gedaan die bij me passen en ik voel me een ander mens. En dan wel een beter mens! Bedankt!!"
Elly
Cursist

HOE WE DAT DOEN

Je hertraint je ademhaling zodat je prestaties verbeteren, je een gezond gewicht bereikt en je één brok energie zult zijn. Bereik je dit met alleen ademhalingsoefeningen? Nope; binnen de online training van Deviesch wordt je in 30 dagen begeleid om chronische hyperventilatie te stoppen  waar samen ook aan de volgende thema’s werken:

Ademhaling

Je wordt begeleid in het hertrainen van je ademhaling, zodat je celverbranding optimaliseert. Hierdoor profiteer je van betere prestaties, betere relaties, scherpte en zul je één brok energie zijn. Je ademt nu onbewust onbekwaam en we gaan samen naar bewust bekwaam op een simpele manier zonder gedoe. Zo stop je chronische hyperventilatie!

Voeding & Vocht

Denk je dat je gewicht alleen iets te maken heeft met wat je eet? Think again! Je leert een vetverbrandingsmachine te worden door de verandering in je stofwisseling die je verbeterde ademhaling te weeg brengt. Je leert hoe, wat en wanneer je moet eten, zonder dat je ook maar één minuut honger hebt.

Sport & Beweging

Gezond worden door volle bak te gaan sporten? Je leert dat dit je gezondheid schaadt. Hoe moet je wel bewegen? Op welk tempo? Je zult er versteld van staan hoe makkelijk het is om gezond te bewegen of sporten. Door op deze manier te bewegen of sporten zul je gezond worden in plaats van een schijnfitheid na te streven.

Stress & Piekeren

Is gezondheid alleen fysiek? In het geheel niet. Je brein kan je grootste winst zijn, maar het kan ook je grootste vijand zijn als je er niet goed voor zorgt. Binnen de Hertraining van Deviesch besteden we ruim aandacht aan de mentale aspecten van je hertraining, zodat je een compleet gezond mens zult zijn in alle facetten.

Geen angst meer om je gezondheid. Geen paniekaanvallen meer. Geen hartkloppingen meer. Geen klachten meer. Geen stress meer.

Doen wat je leuk vindt. Meer ontspanning. Betere nachtrust. Een ideaal gewicht. Een bak aan energie!

chronische hyperventilatie Tony_Robbins

“Ademen is de sleutel tot fysiek en mentaal welzijn en, als het goed gedaan wordt, kan het energie opwekken, pijn verlichten en ons leven veranderen.”

Tony Robbins

chronische hyperventilatie Buteyko
“Verborgen, chronische hyperventilatie leidt tot een CO2-tekort in de longen en het bloed (hypocapnia), verandert de zuurgraad van het bloed (respiratory alkalosis), wat, direct en indirect, tot een groot aantal symptomen en ziektes kan leiden”.
 
Professor Konstantin Buteyko
chronische hyperventilatie

“Je ademhaling is altijd in het nu, dus door bewust je ademhaling te voelen zal je bewustzijn automatisch naar dat nu-moment worden gebracht.”

Michael Pilarczyk

HOE HET ERUIT ZIET

Check de video om in een vogelvlucht te zien hoe de training eruit ziet. Na het inloggen kom je in een overzichtelijk scherm waar je je voortgang in de training kunt zien. Download hier de voedselcombinatiekaart en de invullijst voor je Volume Check. Start met het kijken van de video met algemene informatie en op de volgende dag start je in de ochtend. Je krijgt voor iedere oefening een reminder in je email. Je wordt dus overal in begeleid en kunt je volledig richten op je gezondheid!

Met deze training zullen chronische hyperventilatie en je klachten stoppen. Doe je niets, dan leert de ervaring dat ze erger zullen worden. Hoe zou je leven er dan over 5 jaar uitzien?

Neem het heft weer in eigen hand en zorg ervoor dat je weer de baas wordt over je eigen lijf. Je krijgt een klachtenvrij leven, waar je plezier maakt met je vrienden en familie. Geen zorgen meer, maar met een focus op wat je leuk vindt.

PROFITEER NU VAN HOGE KORTING

Module Ademhaling

Waarde: €247,00 (Excl. BTW)

Module Voeding & Vocht

Waarde: €187,00 (Excl. BTW)

Module Sport & Beweging

Waarde: €187,00 (Excl. BTW)

Module Stress & Piekeren

Waarde: €217,00 (Excl. BTW)

 

De complete online, 30-daagse videotraining met een waarde van €838,00 nu niet voor

€157 maar voor slechts €47,-

 

Volg je de training, heb je de besproken aanpassingen gedaan en heb je in de 30 dagen toch geen vooruitgang geboekt? Dan geven we je geld terug! Waarom? Omdat we willen dat je je beter voelt dan toen je met de training begon. Als je alles hebt gedaan binnen de training en je bent niet verbeterd, dan heb je een andere aanleiding voor je klachten dan je ademhaling en dan krijg je van ons de investering in jezelf terug. Je loopt dus geen risico; Je kunt er alleen maar beter van worden en dat is ook wat we willen!

chronische hyperventilatie
chronische hyperventilatie Gratis Ebook Deviesch

Bemachtig nu nog
je gratis Ebook3 TIPS OM CHRONISCHE HYPERVENTILATIE TE STOPPEN, JE ADEMHALING EN PRESTATIES TE OPTIMALISEREN ZONDER INSPANNING EN GEDOE!

Hoe je ademhaling je kan tegenhouden en 3 tips hoe je dit kunt herstellen is een boek waarin wordt uitgelegd hoe chronische hyperventilatie (te veel en te diep ademen) je prestaties negatief beïnvloedt waarbij je het misschien niet eens in de gaten hebt.

Het geeft je 3 tips hoe je direct je ademhaling kunt verbeteren en een begin maakt met het optimaliseren van je prestaties, relaties en het bereiken van een gezond gewicht.

Benut weer je volledig potentieel!

En wie mag ik dan wel zijn...?

Mijn naam is Dirk-Jan en ik ben niemand bijzonders. 

Ik heb jaren lang deelgenomen aan ‘the rat race’ en ik heb een aantal leuke functies mogen bekleden. De afbraak van mijn fysieke en mentale gezondheid ging echter net zo hard als de groei in mijn loopbaan. 
Tot mijn lijf zei dat het genoeg was en dat deed het met een zware burn-out, een trip naar de EHBO wegens een vermeende hartaanval en een ernstige vorm van chronische hyperventilatie. En daar zit je dan met je hoge functie. Dikke auto op de oprit, dikke bankrekening en een dikke burn-out. Oh ja.. En een dikke buik!

Na het hertrainen van mijn eigen ademhaling en het ombuigen van oude, slechte, stressvolle en ongezonde gewoontes naar nieuwe, goede, relaxte en gezonde gewoontes heb ik besloten het roer om te gooien.
Ik weet namelijk dat ik niet de enige ben die ten prooi valt aan de ‘meer, meer, meer’-mentaliteit en ‘keeping up with the Joneses’ en daarom heb ik besloten hetgeen ik geleerd en gedaan heb in een training aan te bieden. Ik gun jou namelijk ook goede prestaties, relaties, een gezond gewicht, scherpte, fitheid en een hele grote bak aan energie. Ik had ze niet, maar naar het opnieuw trainen (hertrainen) van mijn ademhaling heb ik ze wel. 

Ik ben dus aan het lezen en leren geslagen en onderbouwd met medische studies, boeken en artikelen help ik in deze training iedereen die af wil vallen, kampt met slechte prestaties, last heeft van chronische hyperventilatie en/of simpelweg weet dat er een verbetering moet komen in zijn of haar leven. Je ademhaling is daarin cruciaal en dat is dan ook de rode draad in de training. Je krijgt een hoop waarde voor minimale kosten, zodat je met weinig geld op een simpele, effectieve en grensverleggende manier je gezondheid kunt optimaliseren. 

Ik ben weer gelukkig, maak me geen zorgen meer om mijn gezondheid, leef zonder angst en ben (volgens mijn omgeving) een compleet ander, beter mens! 

Het is mijn persoonlijke missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hetzelfde te doen.

Mijn devies(ch): Heb je een probleem? Pak de oorzaak aan!

chronische hyperventilatie

Disclaimer

Copyright Deviesch 2019